de schone lucht machine

De Schone Lucht Machine ‘Nanodron’ zuivert en ioniseert de binnenlucht.
De technologie is zo geavanceerd dat het de binnenlucht tot op zes nanometer zuivert (ter vergelijking: een haar is 8000 keer zo dik als zes nanometer.)

Wij visualiseren de machine daarom als een superheld. Hij vecht tegen ‘vieze lucht’ en zuivert het klaslokaal voor 95 tot 99% van: ultra fijnstof, huisstofmijt, vuil, roet, koolmonoxide, zwavel- en stikstofoxiden, fenolen, zink, virussen, bacteriën, schimmels, tabaksrook, geurtjes afkomstig van huisdieren, etc. De lucht wordt daardoor steriel schoon. De ionisatie geeft een fris gevoel; vergelijk het met het gevoel dat je krijgt als je langs zee of in de bergen wandelt of na een onweersbui naar buiten gaat. Dat frisse gevoel creëert de Nanodron binnen.

Kinderen en leerkrachten hebben voordeel van de superkrachten van onze schone lucht superheld: het voelt fris in de klas, de concentratie stijgt, kinderen en leraren met gevoelige luchtwegen (hooikoorts, astma, COPD, etc.), hebben minder last van allergenen en het aantal ziektekiemen in de lucht neemt af. Door de zuivere lucht gaat de luchtsnelheid omhoog. Hierdoor is er minder lucht toestroom van buiten nodig om aan de CO2 normen voor een gezond binnenklimaat te voldoen. De afbeelding van de superheld siert de schone lucht machine in de klas.

Meer informatie op:
schoneluchtmachine.nl
nanodron.nl